Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر امروز موفق به رصد اخبار علمی پزشکی نشده‌اید، برترین اخبار امروز این سرویس خبری را از نگاه کاربران در ادامه دنبال کنید.

با این معجون به کابوس بی‌خوابی پایان دهید/ دمنوشی جادویی برای رسیدن به تناسب اندام/ زنان باردار این ادویه را مصرف نکنند/ با گیاهی شیرین به جنگ سرفه بروید
داشتن اندام مناسب آرزوی بسیاری افراد است و برای اینکه به این هدف برسند راه‌های زیادی را امتحان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فواید بی‌شمار کتاب خواندن برای کودکان که به ذهنتان خطور نمی‌کند
مقاله‌هایی در مجلات منتشر شده است که نشان می­‌دهد خواندن کتاب با صدای بلند مزیت­‌های بسیار زیادی هم برای کودکان و هم برای والدین آن­ها دارد.

غذایی محلی برای جلوگیری از پوکی استخوان و تقویت بینایی
پژوهشگر طب سنتی مصرف غذایی محلی را به علت داشتن کلسیم و فسفر موجب تقویت و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها دانست.

دود دسته‌بندی‌های ارزی در چشم صنعت دارو/ وقتی بانک‌ها زیر پای تولیدکنندگان را خالی می‌کنند
صنعت داروسازی به دلیل دسته بندی های ارزی کالاها دچار چالش شده است و امید دارد تا هر چه زودتر وعده ها برای تغییرات تحقق پیدا کند.

عوامل بروز اختلال خواب/ مشکلاتی بزرگ که نادیده گرفته می‌شوند
ملکی دلارستاقی گفت: افراد دچار اختلال خواب معمولا با شکایت از خرخر و قطع تنفس در زمان خواب به متخصصین گوش، گلو و بینی یا به کلینیک‌های خواب مراجعه می‌کنند.

نشانه‌ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن + اینفوگرافی
کمبود ویتامین‌های مختلف در بدن با علائمی همراه است که زنگ خطری برای سلامت هستند؛ آشنایی به این نشانه‌ها به شما کمک می‌کند تا به مشکل خود پی ببرید.

حداقل یکبار بودجه بیمه‌ها را واقعی ببینید/ ۹۵ درصد هزینه بستری بیمارستان‌ها را بیمه پرداخت می‌کند
موهبتی از پرداخت ۹۵ درصدی هزینه بستری بیمارستان‌ها از سوی بیمه سلامت خبر داد.

سلامت قلب خود را با این روش غیر قابل تصور بسنجید
یافته‌های پژوهشی محققان روشی بدون هزینه و عجیب را برای پیش‌بینی سلامت قلب افراد معرفی می‌کند.

افزایش ۱۸ درصدی طرح فوق‌العاده ویژه برای معلمان/ ابلاغ جدول افزایش دریافتی در آینده‌ای نزدیک
معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش از افزایش ۱۸ درصدی طرح فوق‌العاده ویژه برای معلمان خبر داد.

امشب؛ آخرین مهلت ثبت نام در آزمون ارشد فراگیر پیام نور
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر ۹۷ پیام‌نور، امشب پایان می‌پذیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۸۳۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید

ماه و سیاره زحل پانزدهم اردیبهشت در یک راستا قرار می‌گیرند، این پدیده از اصفهان نیز قابل رصد است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ماه و سیاره زحل شنبه -پانزدهم اردیبهشت- در یک راستا قرار می‌گیرند، به طوری که ماه ۲۵ روزه از زاویه ۵۰ دقیقه‌ای جنوب سیاره زحل عبور می‌کند؛ این پدیده از اصفهان در آسمان سحر قابل مشاهده خواهد بود و ساعت ۰۲:۴۱ -دو ساعت و ۳۰ دقیقه قبل از خورشید- طلوع می‌کنند، سپس به ارتفاع ۲۲ درجه بالاتر از افق جنوب شرقی می‌رسند و حدود ساعت ۰۴:۳۴ نیز از دسترس خارج می‏‌شوند.

ماه در قدر منفی ۱۱.۲ و سیاره زحل در قدر ۱.۰ هر دو در صورت فلکی دلو قرار خواهند داشت، این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا هستند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد خواهند بود.

نزدیک شدن ماه و سیاره زحل به یکدیگر

ماه و سیاره زحل شنبه -پانزدهم اردیبهشت- به هم نزدیک خواهند شد و فقط در فاصله ۴۴.۷ دقیقه قوسی از یکدیگر قرار خواهند داشت، از بعضی نقاط جهان ماه ۲۵ روزه از مقابل زحل عبور می‌کند و یک غیبت ماه ایجاد می‌کند؛ ماه و سیاره زحل ساعت ۰۲:۴۱ -دو ساعت و ۳۰ دقیقه قبل از خورشید- طلوع می‌کنند، سپس به ارتفاع ۲۲ درجه بالاتر از افق جنوب شرقی می‌رسد و حدود ساعت ۰۴:۳۴ نیز از دسترس خارج می‏‌شوند.

ماه در قدر منفی ۱۱.۲ و سیاره زحل در قدر ۱.۰ هر دو در صورت فلکی دلو قرار خواهند داشت، این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا هستند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد خواهند بود.

غیبت قمری زحل

ماه شنبه -پانزدهم اردیبهشت- از مقابل سیاره زحل عبور می‌کند، این اختفای ماه از قطب جنوب قابل مشاهده است، این غیبت فقط در بخشی از جهان قابل مشاهده خواهد بود، زیرا ماه آن‌قدر به زمین نزدیک است که موقعیت آن در آسمان تا دو درجه در سراسر جهان متفاوت است؛ این پدیده از اصفهان قابل رؤیت نخواهد بود.

اختفای ماه فقط از بخش کوچکی از سطح زمین قابل مشاهده است؛ از آنجا که ماه بسیار نزدیک‌تر از دیگر اجرام آسمانی به زمین است، موقعیت دقیق آن در آسمان با توجه به موقعیت دقیق شما در زمین، به دلیل اختلاف منظر بزرگ آن متفاوت است.

نزدیک شدن ماه و سیاره نپتون به یکدیگر

ماه و سیاره نپتون شنبه -پانزدهم اردیبهشت- به یکدیگر نزدیک می‏‌شوند، به طوری که در فاصله ۱۴.۵ دقیقه قوسی از هم قرار می‌گیرند، در بعضی از نقاط جهان ماه ۲۶ روزه از مقابل نپتون عبور می‌کند و یک غیبت ماه ایجاد می‌شود؛ نزدیک شدن ماه و سیاره نپتون از اصفهان قابل مشاهده نخواهد بود، زیرا این دو جرم در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهند رسید و زمان سحر نیز بیش از ۱۰ درجه بالاتر از افق نخواهند بود.

ماه در قدر منفی ۱۰.۷ و سیاره نپتون در قدر ۷.۹ هر دو در صورت فلکی حوت قرار دارند، این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا هستند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد خواهند بود.

غیبت قمری نپتون

ماه شنبه -پانزدهم اردیبهشت- از مقابل سیاره نپتون عبور می‌کند و یک غیبت ماه ایجاد می‌کند و از کشورها و مناطقی از جمله شرق استرالیا، نیوزیلند، تاسمانی و غیره قابل مشاهده است؛ این غیبت فقط در بخشی از جهان قابل مشاهده خواهد بود، زیرا ماه آن‌قدر به زمین نزدیک است که موقعیت آن در آسمان تا دو درجه در سراسر جهان متفاوت است؛ این پدیده از اصفهان قابل رؤیت نخواهد بود.

اختفای ماه فقط از بخش کوچکی از سطح زمین قابل مشاهده است؛ از آنجا که ماه بسیار نزدیک‌تر از دیگر اجرام آسمانی به زمین است، موقعیت دقیق آن در آسمان با توجه به موقعیت دقیق شما در زمین، به دلیل اختلاف منظر بزرگ آن متفاوت است.

کد خبر 750399

دیگر خبرها

  • پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش
  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور